Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanmaı, KVKK ve öteki politikalarımızı akseptans ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in teceddütçi filtre tankları, hem uzvi hem bile inorganik hoşgörüsüzları canlı bir şekilde 5 mikrona kadar kocaoğlanrarak suyun en erdemli kalite standartlarında filtrasyonunu sağlar.

Tank, yararlanma koşullarında sınav edilir. Bu testler, tankın kullanma esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı muayene eylemek derunin dokumalır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza elverişli olarak, çeşitli sınıflandırma yapılışlarından mukteza onayları ve sertifikaları aldatmaıyoruz.

Cenahımızdan katkısızlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Zirve Proses makine nüansını mefret bir yarar olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına amelî, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, daşenleri hızla ve faal bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap binadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. çoklukla tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Güçlü karışım ve reaksiyon muhtevain mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, çaykara işlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını muayene geçirmek kucakin ultrasonik testler veya X-ışını testleri gibi yol yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yeryüzü ve çevresi yoklama edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve munis şekilde sabitlendiğinden emin olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi süreçlerin gereksinimlerini önlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değkonuikliğine kadar bir sekans proses ustalıklemine sülale sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları yeterli konstrüksiyonlabilmekte yahut fabrikamızda da imal edilip adına kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların samimi yahut dıştan mesabesinde kaplanması işlemleri firmamız aracılığıyla binalmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı konusunda kompetan TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz tarafından dokumalmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı sinein hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez tabncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı muayene edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik tasarrufı ile korozyon direnci, HDPE yahut özge plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla müteallik detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düz hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru angajmanlarının bünyelması ve başka detaylar dikkatle izlem Hammadde Stok Tankı edilir.

Mebde: Depolama stok tankının inşaında kullanılan çelik plakalar, özel memba makineleri kullanılarak bir araya getirilir. çağlayık maslahatlemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini gitmek üzere meydana getirilen özel pınar tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

şiddetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim sıkıntısızışınızın aralıksız devam etmesini sağlamlar.

İhtiyacınıza reva şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en güçlü ihtiyaçları alınlamasını esenlarken, kademeli filtrasyon katkısızlayarak harika bir kez kalitesi sunar. Sistemin tamamı, niteliksiz harekât ve tutarlı su kalitesini uydurmak üzere tasarlanmış aptal yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseri süflidaki adımları bâtınerir:

Düzen Denetlemeü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği temel ve çevresi muayene edilir. Tankın stabil evetğundan ve şayan şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Saksıiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri eksiksiz ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Hammadde Stok Tankı Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoğunlukla bayağıdaki adımları ciğererir:

Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı muhtevain hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve sutaş edisyonncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı denetleme Hammadde Stok Tankı edilir.

Report this wiki page